621 243 451

75 anys amb tu!

Aquest any estem d’aniversari. Celebrem 75 anys des que vam obrir per primera vegada Òptica Rodrigo, el 14 d’abril de 1947. Va ser el primer establiment a la ciutat d’Igualada dedicat exclusivament a l’òptica i des de llavors ens hem especialitzat en optometria, adaptació de lents de contacte, baixa visió, i també en audiologia.

Cada dia no es celebren 75 anys del negoci familiar, i per aquest motiu, ho festejarem al llarg de tot aquest any 2022 amb diversos esdeveniments, oberts als nostres clients i a la ciutadania en general.

En aquest espai dedicat a l’aniversari d’Òptica Rodrigo, t’expliquem totes les novetats al respecte, els actes que tenim preparats, donem veu a testimonis, i desvetllem alguna sorpresa. 

 

Notícies i activitats

 

La premsa es fa ressò del nostre aniversari!

La premsa es fa ressò del nostre aniversari!

La premsa es fa ressò del nostre aniversariCelebrar 75 anys d'un negoci familiar no és fàcil. És cert que es diu molt ràpid, però quan et pares a pensar en el què signifiquen aquests tres quarts de segles, t'adones que són paraules majors, o millor dit, que és una...

Nova imatge per als 75 anys d’Òptica Rodrigo

Nova imatge per als 75 anys d’Òptica Rodrigo

Nova imatge per als 75 anys d’Òptica Rodrigo75 anys d’història no es celebren cada dia, i per aquesta ocasió, hem dissenyat un logotip especial. Amb aquesta nova imatge hem destacat tres parts importants: el número 75, com a element central i principal. La frase “Amb...