621 243 451

Accessoris

Al nostre centre Òptica Rodrigo hi trobaràs tot allò que necessitis per a la teva vista, entre els quals tenim productes complementaris com solucions de neteja per a vidres i lentilles, productes de salut visual, lupes, etc.

Productes Anti-baf

Si porteu ulleres segur que alguna vegada us ha passat que al entrar en un lloc on fa més calor els vidres de les ulleres s’han entelat. Això és degut al canvi brusc de temperatura que experimenta el vidre. Una solució a aquest problema és utilitzar productes especials que eviten que el baf s’adhereixi als vidres.

Més informació +

A la nostra òptica trobaràs tot tipus de productes per evitar que s’entelin les ulleres. Des de la nostra experiència us recomanem el seu ús, abans de provar remeis casolans que poden acabar danyant el vidre de les ulleres.

Tenim productes anti baf en forma de gel, esprais, tovalloletes o drapets de tela:

El seu efecte anti baf té una durada màxima de 6 hores.
S’han utilitzar amb els vidres de les ulleres ben nets i secs.
Rentar els vidres amb el producte amb una lleugera pressió.

Neteja i manteniment de lents de contacte

L’èxit de portar unes lents de contacte amb comoditat i sense molèsties es basa fonamentalment en dos factors: haver escollit la lentilla adequada per al teu ull i la teva vista, i fer un bon manteniment de neteja.

Més informació +

Aquest darrer factor, el manteniment, és molt important per evitar patir cap infecció ocular. I això ho aconseguim utilitzant les solucions de manteniment.

Aquest líquid es diposita a l’estoig de les lentilles, i la seva funció és netejar, desinfectar i conservar la lent de contacte, per mantenir-la lliure de gèrmens.

Les solucions de manteniment, però, no totes iguals ni estan indicades per a tots els ulls i tots els tipus de lents de contacte. Per això, és important que un especialista òptic t’aconselli a escollir el producte més adequat per a tu.

Si tens dubtes sobre quina solució de manteniment de lentilles és millor per a tu, o com has de netejar les lents de contacte, vine al nostre centre i t’ajudarem i t’informarem del tot el què necessitis.

Neteja i manteniment de vidres

Al nostre centre tenim diversos productes com drapets de microfibra, líquids netejadors, o tovalloletes humides que t’ajudaran a mantenir els vidres de les ulleres nets, sense borrissol en superfície. Productes que es poden aplicar a sobre qualsevol tipus de vidre graduat, fins i tot els antireflectants.

Més informació +

L’ús de les ulleres serveix per a corregir els problemes de vista que té una persona, però la seva funció no serà correcte i eficient si no es fa un bon manteniment d’aquestes. Sovint netegem les ulleres amb qualsevol drap, o samarreta que trobem a mà sense tenir en compte que aquests materials poden danyar i fins i tot ratllar els vidres. Per això, com a especialistes en optometria recomanem fer un correcte manteniment i neteja de les ulleres.

A més d’una bona neteja, és important tractar les ulleres amb cura i no deixar-les a sobre la taula de qualsevol manera. Per això des d’Òptica Rodrigo t’aconsellem prendre algunes precaucions durant el dia a dia com guardar sempre les ulleres al seu estoig.

Llàgrima artificial

En alguna ocasió has notat una sensació de sequedat a l’ull? Picors? Tenir els ulls vermells després d’estar hores davant l’ordinador o qualsevol pantalla? Notar sensació de “sorra” a la superfície ocular? Aquests són alguns dels símptomes de l’ull sec.

Més informació +

Es tracta d’un problema ocular, que no es qualifica com a malaltia, ja que a vegades és un problema transitori, però si que és important tractar-ho per ajudar a reduir la sequedat de l’ull i evitar patir aquestes molèsties que a la llarga poden arribar a condicionar el nostre dia a dia, o que puguin agreujar-se.

El motiu de l’ull sec és la falta d’humitat ocular. I és que precisament, els ulls necessiten mantenir un cert nivell d’humitat i una bona lubricació superficial per a ser funcionals. Cada vegada hi ha més gent que pateix ull sec a causa de diversos factors com la producció insuficient o de baixa qualitat de llàgrima, poc parpelleig, exposició a pantalles durant hores, canvi hormonal, o a causa de factors externs a nosaltres com els ambients amb calefacció o aire a condicionat, amb vent, fum, etc.
La llàgrima artificial, la solució!

Un dels tractaments per alleugerir els problemes de l’ull sec és l’ús de les llàgrimes artificials. Es tracta d’una llàgrima creada artificialment, bàsicament aigua amb un o més principis actius, que ajuda i reforça la producció de llàgrima natural.

De llàgrimes artificials n’hi ha de diverses varietats i marques, i la prescripció d’un model o un altre dependrà del tipus d’ull sec del pacient i de si han d’actuar en una zona o una altre de l’ull. En aquest sentit, per saber quin tipus de llàgrima artificial necessites, és important fer la consulta a l’òptic indicar-te el millor tractament.

Lupes i ajudes baixa visió

La baixa visió és la condició visual que pateix una persona amb una reducció important de la seva visió, i que no millora utilitzant correctors òptics, tractaments farmacològics, o cirurgia. A Òptica Rodrigo comptem amb diferents sistemes òptics que ajuden a millorar la vista a les persones amb baixa visió.

Més informació +

Es considera que una persona té baixa visió quan després de la millor correcció òptica, la seva agudesa visual és menor de 0,3 en el millor dels ulls, o un camp visual inferior a 20 graus. Es tracta doncs, d’un problema que dificulta o incapacita molt a la persona a l’hora de realitzar algunes tasques de la vida quotidiana. Les causes de la baixa visió solen donar-se, en la majoria de casos, en les persones més grans de 65 anys, i poden ser derivades de patologies oculars, o d’altres malalties o lesions neurològiques.

A Òptica Rodrigo podràs trobar:

Lupes: ajuden a magnificar les imatges
Microscopis: permeten veure ampliats els objectes a distàncies curtes
Telescopis: milloren la visió en distàncies llargues
Filtres: controlen l’enlluernament o milloren el contrast.

Taps

Indicats per a les persones amb una exposició continuada de nivells de soroll excessius o bé per evitar infeccions a l’oïda i ajudar a mantenir una bona salut auditiva.

Més informació +
Taps de bany

Eviten infeccions a l’oïda i ajuden a mantenir una bona salut auditiva. Estan fabricats amb un material flexible i flotant, per adaptar-se a qualsevol oïda, i la seva funció és tapar el canal auditiu, tancant així l’entrada d’aigua. Solen utilizar-se
per practicar natació, banyar-se al mar o fins i tot dutxar-se.

Taps de soroll

Indicats per a les persones amb una exposició continuada de nivells de soroll excessius. L’ús de taps eviten patir importants pèrdues d’audició i problemes auditius irreversibles. El taps poden ser de diferents formes i material segons la utilització que se li doni, protegint l’oïda del soroll.