621 243 451

Audiòfons de modelatge

Els audiòfons poden ser de diferents models i formes, i els podem classificar entre intraconducte (es col·loquen a dins del pavelló auditiu) o retroauriculars (situats al darrera l’orella). Segons el seu model trobem:

Intraconducte

 

Audiòfon CIC (completament introduït al canal). Es tracta d’un audiòfon modelat a mida per adaptar-lo al conducte auditiu de la persona. És de tamany molt petit, la qual cosa el converteix en un audiòfon molt discret i gairebé imperceptible. Adequat per a pèrdues auditives de lleus a moderadament severes

Audiòfon ITC (intercanal o al canal auditiu). Són una mica més grans que els CIC, i més fàcils de manipular. Són aptes per a persones amb pèrdua auditiva des del grau lleu fins al moderadament sever.

Retroauriculars

 

Audiòfon Mini RITE: audiòfon extern amb auricular dins el conducte auditiu molt discret. Tot i ser extern de mida és molt petit, adaptant-se discretament a l’orella. Indicat per a persones amb una pèrdua de capacitat auditiva de fins a 105db. Un dels darrers avenços en aquest tipus d’aparell és que funcioni amb bateria recarregable. És de llarga de duració i es carrega com si fos un mòbil. Un avantatge que sens dubte ofereix comoditat a l’usuari.

Audiòfon Power: aquest tipus és de mida més gran i està indicat per a altes pèrdues de so (fins a 125db).

Audiòfon Xceed: audiòfon fabricat amb la màxima tecnologia avançada i la màxima potència. Capaç de recuperar els sons a una persona amb pèrdua de capacitat auditiva severa o profunda, de fins a 146db.

 

Per a més informació visita la web dels audiòfons: www.oticon.es