621 243 451

Audiologia

L’audiologia és la ciència que estudia l’audició i les seves alteracions. S’encarrega de prevenir i diagnosticar possibles patologies que poden afectar a la capacitat auditiva de les persones i evitar a la vegada, el desenvolupament de problemes greus, més enllà de la sordesa.

I és que el sentit de l’oïda és fonamental per a la comunicació i socialització de les persones i també per a l’aprenentatge i desenvolupament de la parla dels infants. Per això, és important cuidar les orelles i protegir la capacitat auditiva per gaudir d’una bona qualitat de vida.

“La llibertat comença per l’oïda”

Edward Paul Abbey

Si comences a notar que no hi sents bé, no escoltes amb la mateixa claredat que abans, que et costa seguir una conversa i perds l’atenció molt sovint, o notes que sents un soroll seguit a la teva oïda… Si tens algun d’aquest símptomes és important que et facin una revisió de la teva capacitat auditiva.

La majoria de problemes auditius es poden tractar amb un bon diagnòstic i l’ús d’audiòfons, però també és cert que en alguns casos pot ser necessària una intervenció quirúrgica o algun altre tipus de procediment.

Servei d’audiologia des de 1972

 

A Òptica Rodrigo comptem amb una important i llarga experiència com a audioprotesistes, ja que des del 1972 oferim aquest servei. En aquest sentit, al nostre equip tenim persones especialitzades en aquest camp que davant de qualsevol problema auditiu et realitzarà les proves necessàries per avaluar la capacitat auditiva i determinarà el tractament més adequat per a tu posant al teu abast els audiòfons més avançats en tecnologia que hi ha al mercat. 

El nostre compromís amb tu i la teva salut auditiva és vital, per això, a Òptica Rodrigo t’oferim el servei de teleassistència o servei a domicili, així com també un servei d’urgències els 365 dies de l’any.  

Nosaltres t’ajudem a recuperar la teva normalitat auditiva amb la màxima qualitat!

 

50 anys d’experiència!

 

Aquests anys d’experiència ens avalen com a professionals i ens motiven cada dia per seguir endavant fent allò que tant en agrada i coneixem.

La nostra màxima és que a darrera cada audiòfon hi ha una persona, per això el nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat a cada client per ajudar-lo a millorar al màxim la seva qualitat de vida.