621 243 451

Contactologia

La contactologia és una especialitat de l’optometria que s’encarrega de corregir i compensar els defectes de la nostra vista amb l’aplicació de lents de contacte. 

Tot i que el camp de la contactologia està en constant evolució, actualment amb les lents de contacte es poden tractar defectes refractius com la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i la presbicia (vista cansada). També poden tenir finalitats terapèutiques o purament estètiques. 

Hi ha una lentilla per a cadascú?

 

Cada persona és única, i els seus ulls també. En aquest sentit per compensar les necessitats oculars de cadascú, existeixen nombrosos tipus de lents de contacte que es divideixen en funció del material (toves, semirígides i híbrides), el disseny (esfèriques, asfèriques, multifocals,…) o el tipus d’ús (diàries, quinzenals, mensuals, trimestrals, anuals, d’ús nocturn).

A Òptica Rodrigo posem el teu abast tots els tipus de lents de contacte existents, et fem un estudi del teu ull i t’assessorem en el tipus de lent més adequat per a tu. 

Més de 70 anys d’experiència!

 

Som pioners en el camp de l’òptica a Igualada, obrint el primer establiment el 1947. Aquests més de 70 anys d’experiència ens avalen com a professionals i ens motiven cada dia per seguir endavant fent allò que tant en agrada i coneixem.

La nostra màxima és que a darrera cada ullera hi ha una persona, per això el nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat a cada client per ajudar-lo a millorar al màxim la seva qualitat de vida.