621 243 451

Equip

Som una empresa familiar que des del 1947 treballem per cuidar els sentits de la vista i l’oïda dels nostres clients. Vam començar com a òptics exclusivament, però amb els anys, hem crescut i ens hem especialitzat en diverses branques del camp de l’òptica (optometria, contactologia i baixa visió) i també hem incorporat l’audiologia entre els nostres serveis.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i especialitzats en els diferents serveis que oferim. Un equip humà responsable, eficient, amb un tracte rigorós i empàtic amb el pacient, i sobretot un tracte personalitzat. A Òptica Rodrigo tenim clar que darrere cada ullera o audiòfon hi ha una persona, i per això, el nostre objectiu és ajudar a millorar la capacitat visual i auditiva de cada pacient diagnosticant i indicant el millor tractament per tal de facilitar-li al màxim la seva vida diària.

I+D

Som exigents amb la nostra feina i ens agrada estar a l’avantguarda de les noves tecnologies. Per això disposem d’equips d’òptica i audiologia de darrera generació, utilitzem tècniques visuals i auditives innovadores, i treballem al costat de laboratoris reconeguts per la seva qualitat i eficàcia. Els nostres catàlegs d’ulleres i lents de contacte presenten els models de les marques capdavanteres en el seu sector, i en l’àmbit de l’audiologia comptem amb la garantia d’OTICON, empresa pionera en tecnologia auditiva.

La nostra aposta per la tecnologia també ens permet complementar els nostres serveis, oferint atenció a distància, i en els casos que ho requereixin un servei integral a domicili, així com l’atenció d’urgències els 365 dies de l’any.

Més de 70 anys d’experiència!

 

Som pioners en el camp de l’òptica a Igualada, obrint el primer establiment el 1947. Aquests més de 70 anys d’experiència ens avalen com a professionals i ens motiven cada dia per seguir endavant fent allò que tant en agrada i coneixem.

La nostra màxima és que a darrera cada ullera hi ha una persona, per això el nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat a cada client per ajudar-lo a millorar al màxim la seva qualitat de vida.