621 243 451

Lents de contacte

Lents de contacte d’un sol ús (diàries), mensuals, cosmètiques… El mercat hi ha moltes tipologies de lents de contacte que donen resposta a les necessitats de tothom. I nosaltres, a Òptica Rodrigo, les tenim!

El nostre equip de professionals et guiarà i t’assessorarà amb les lents de contacte que més et convinguin per al teu dia a dia, també et farem una breu formació de com treure-les i posar-les correctament, t’explicarem en detall com netejar-les, i quin manteniment mínim requereixen per evitar cap infecciós a l’ull.

Volem que vegis el món amb la millor nitidesa possible! Així que, vine al nostre centre o truca’ns, i t’informarem de tot!

Diàries

 

Estan indicades per a persones que volen utilitzar les lents de contacte de manera esporàdica i no diàriament. Persones que normalment porten ulleres graduades, però utilitzen les lents en ocasions com per exemple practicar esport o en ocasions especials.

Al ser diàries significa que aquestes lents de contacte són d’un sol ús i que no necessiten cap tipus de manteniment per part de l’usuari.

Un altre aspecte a tenir en compte amb les lents de contacte d’ús diari és que suggereixen una millor higiene, ja que cada vegada que s’utilitzen s’estrena una nova caixeta, per tant el producte és nou i lliure de gèrmens. A la vegada que minimitzen els riscos de contraure infeccions oculars.

Mensuals

 

Les lents de contacte mensual és una de les tipologies de lentilles més utilitzada per la població. Les porten les persones que volen combinar les ulleres graduades amb les lentilles, o persones que en fan un ús molt freqüent.

Són de material tou i la seva durada és d’un mes de vida. La majoria són fabricades amb hidrogel de silicona, un material que permet el pas d’oxigen cap als ulls per mantenir-los nets i blancs. A més, també incorporen un alt contingut d’aigua facilitant la hidratació dels ulls.

A diferència de les diàries, les lentilles mensuals necessiten un manteniment de neteja diari adequat per desinfectar-les i protegir-les dels agents patògens. Tot això s’ha de realitzar en un recipient per a les lents de contacte o estoig amb una solució líquida especial recomanada per l’optometrista.

Prevenció de miopia

 

La lent de contacte MiSight 1 Day és una lentilla tova d’un sol ús que els nens poden utilizar diàriament. Al tractar-se d’una lent de contacte tova és més fàcil de portar i més còmode per als nens, ja que no s’adonen que les porten posades. 

Aquesta lent de contacte funciona com un tractament que té tres objectius: compensar el defecte visual del pacient, millorar la qualitat de vida de l’infant i, a llarg termini, evitar l’aparició de patologies de la retina durant la vida adulta, frenant d’aquesta manera la progressió de la miopia.

Cosmètiques

T’agradaria canviar el color dels teus ulls? O donar un toc diferent a la teva mirada? Doncs para atenció perquè et donem la solució: les lents de contacte cosmètiques.

Aquest tipus de lentilles permeten canviar l’aspecte dels ulls mantenint la qualitat visual i la salut ocular. La majoria ofereixen la possibilitat de ser graduades o no, i poden ser d’ús diari o mensual.