621 243 451

Òptica

La vista és un dels sentits que ens permet relacionar-nos amb el nostre entorn ja que la informació que rebem a través de l’ull la processa el cervell i això ens permet identificar, conèixer i analitzar tot el que ens envolta. Per aquest motiu és important veure-hi bé i sobretot cuidar la salut visual.

A Òptica Rodrigo ho sabem i per prevenir qualsevol malaltia ocular i detectar algun tipus de defecte refractiu et realitzem un estudi individualitzat i elaborem un diagnòstic de la teva vista

El nostre equip de professionals t’assessorarà i t’acompanyarà en tot moment i t’oferirà les solucions més adequades per a tu.

Ulleres o lents de contacte?

 

Davant el dubte de si escollir ulleres o lentilles, el nostre servei d’Optometria i Contactologia t’ajudarà a decidir quina és la millor opció per a tu, per a la teva vista, i posteriorment et realitzarà un seguiment personalitzat sobre el correcte funcionament tant de les lentilles com de les ulleres.

Comptem amb una àmplia gama d’ulleres graduades amb diferents tipus de vidres i models de muntures, i disposem d’un taller de muntatge que ens permet entregar les ulleres graduades amb vidre monofocal al mateix moment de la compra.

També tenim diversos tipus de lents de contacte per ajudar a corregir els defectes refractius de la vista fent-te sentit al mateix temps còmode i segur.

Més de 70 anys d’experiència!

 

Som pioners en el camp de l’òptica a Igualada, obrint el primer establiment el 1947. Aquests més de 70 anys d’experiència ens avalen com a professionals i ens motiven cada dia per seguir endavant fent allò que tant en agrada i coneixem.

La nostra màxima és que a darrera cada ullera hi ha una persona, per això el nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat a cada client per ajudar-lo a millorar al màxim la seva qualitat de vida.