621 243 451

Optometria

L’Optometria s’ocupa de millorar i aconseguir el màxim rendiment del sistema visual, amb el mínim esforç de l’ull.  És important tractar totes aquestes alteracions oculars per què gaudir d’una bona visió dona seguretat, millora l’autoestima de les persones, i en definitiva, ofereix una millor qualitat de vida. 

Quan visitar a l’optometrista?

 

Des de la nostra experiència en el camp de l’optometria et recomanem fer una revisió de la vista cada any i sobretot si en alguna ocasió notes dificultat per enfocar, tens mal de cap, notes els ulls vermells, tens llagrimeig o secreció. També si tens antecedents de problemes visuals a la família, si estàs exposat moltes hores davant les pantalles, o estàs en edat escolar/universitària.

Tampoc ens hem d’oblidar dels més petits de casa! És molt important cuidar la vista dels infants ja que és en els primers anys de vida quan l’ull de les persones aprèn a veure-hi correctament o al contrari, a adquirir carències derivades de males postures, distància a l’hora de llegir, etc.

Per prevenir o diagnosticar qualsevol alteració visual, a Òptica Rodrigo et fem un examen visual, utilitzant les eines i els instruments òptics d’última tecnologia. I en cas de detectar qualsevol anomalia, t’oferim el tractament més adequat per a corregir-la, intentant sempre que sigui el més còmode per al teu dia a dia.

Més de 70 anys d’experiència!

 

Som pioners en el camp de l’òptica a Igualada, obrint el primer establiment el 1947. Aquests més de 70 anys d’experiència ens avalen com a professionals i ens motiven cada dia per seguir endavant fent allò que tant en agrada i coneixem.

La nostra màxima és que a darrera cada ullera hi ha una persona, per això el nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat a cada client per ajudar-lo a millorar al màxim la seva qualitat de vida.