621 243 451

Revisions visuals

Tant si tens algun problema a la vista o notes qualsevol molèstia visual, com si no, és fonamental fer-se una revisió visual. El seguiment de l’evolució de les patologies, la prevenció i el diagnòstic precoç són aliats perfectes per ajudar a cuidar la teva salut visual.  A Òptica Rodrigo t’oferim diversos tipus de revisions, totes personalitzades en funció de les necessitats de cada client:

Visual bàsica

 

Revisió formada per diverses proves per analitzar l’ull i conèixer el seu estat de salut.

Anamnesi: breu qüestionari personal per saber si el pacient té antecedents familiars amb patologies oculars, si té al·lèrgies, etc.

Retinògraf: estudi i revisió del fons de l’ull i de la retina.

Refragmàtic: prova objectiva de la refracció ocular.

PIO: revisió de la pressió intraocular per evitar malalties com el glaucoma que danya el nervi òptic i provoca pèrdua del camp visual.

Visual completa

 

Revisió completa que incorpora proves com: 

Proves de processament visual: analitzen la velocitat en què una persona triga entre el moment que rep un estímul visual i la seva reacció, és a dir, el temps que tarda en processar la informació que rep visualment.

Biomicroscòpia: a través d’una aparell específic s’observa tot el globus ocular, des de la part més externa fins al fons de l’ull.

Fons d’ull: es revisa la retina del pacient per descartar l’aparició de lesions o evitar la seva progressió. És un servei de telemedicina que realitza un oftalmòleg.

Baixa visió

 

Es realitza a les persones que pateixen una agudesa visual que està per sota del que és necessari per dur una vida normal. L’examen de vista que es realitza inclou totes les proves d’una revisió completa, a més d’una prova específica de baixa visió. Els resultats d’aquesta prova determinen el grau de disminució de vista que pateix la persona i permeten estudiar quines opcions de tractament són les més pertinents per al seu cas particular. 

Adaptació lents de contacte

 

Es realitza un examen de l’ull a través d’una revisió completa, a més de fer una prova de lents de contacte. El nostre equip de contactologia t’aconsellarà a seleccionar les lentilles adequades a la teva vista, i et donarà totes les pautes per a la seva manipulació, manteniment i neteja.

Truca’ns i concertarem un dia i hora per fer-te la revisió visual!