621 243 451

Revisions

Les revisions mèdiques en general són importants per a conèixer l’estat de salut del cos, prevenir possibles patologies, i si s’escau, detectar qualsevol problema el més aviat millor per tractar-lo amb rapidesa. 

Al mateix passa amb la vista i l’oïda. És fonamental realitzar revisions oculars i auditives de manera periòdica, ja que aquests dos sentits van perdent qualitat amb el pas del temps o es poden veure afectats degut a altres patologies que pateix la persona. També és recomanable que els joves i els infants es facin revisions de vista i oïda cada any. Són un sector de la població que es troba en edat de creixement i d’estudiar i qualsevol pèrdua de capacitat auditiva o de visió pot afectar en el seu aprenentatge i desenvolupament com a persona.

On em puc fer les revisions visuals i auditives?

 

Al nostre centre et farem tant les revisions de vista com d’oïda, gràcies a l’equip de professionals que treballen amb nosaltres i que estan especialitzats en els dos camps. Utilitzem les eines i els instruments òptics i d’audiologia d’última tecnologia per tal de fer-te un examen personalitzat i una avaluació precisa del teu estat de salut visual o auditiu. 

En cas de detectar algun problema tant en la vista com en l’oïda, estudiarem quin és el tractament més indicat per a corregir la teva patologia, i que a la vegada, sigui més còmode per al teu dia a dia.  Per això comptem amb la col·laboració de marques i fabricants de renom i d’alta qualitat per a oferir-te els principals productes del mercat tant en ulleres, lents de contacte, com en audiòfons. 

Nosaltres cuidem i revisem els teus sentits!