621 243 451

Ulleres

Per corregir i compensar les disfuncions visuals es recomana com a primera opció posar-se ulleres graduades. Però escollir les ulleres més òptimes i adients per obtenir el millor rendiment visual no és fàcil. Intervenen diversos factors com el tipus de vidre (gruix, amb filtres, antireflector…), el pes, la forma, el disseny de la muntura. De la mateixa manera també passa amb les ulleres de sol, ja siguin graduades o no.

A Òptica Rodrigo et volem treure maldecaps de sobre, per això, t’ajudarem a escollir les millors ulleres per a tu.

 

“La vida és meravellosa, només s’ha de mirar amb les ulleres correctes”

Alexandre Dumas

Bifocals

El vidre té dos tipus de graduació, una per veure-hi bé de lluny, part superior de la lent, i un altre per a prop, part inferior. Amb aquest tipus de lent queda sense cobertura les distàncies mitjanes, i tampoc hi ha una progressió de la vista quan es passa de mirar de la part superior de la lent a la part inferior.

Monofocals

El vidre té una sola graduació i s’utilitzen per corregir problemes visuals com la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o la presbícia.

Progressives

Permeten a l’usuari enfocar objectes situats a qualsevol distància, amb una progressió que acompanya a l’ull a adaptar-se a cada distància. Són molt utilitzades per les persones que a més de presbícia, pateixen alguna altre deficiència visual com la miopia o hipermetropia, ja que unes mateixes ulleres fan la funció de dues.

De sol

Protegeixen els ulls de la intensitat de la llum solar sense distorsionar la imatge. Els vidres cromats bloquegen la llum i eviten danys o molèsties a la vista. Els vidres poden ser graduats o no i el color del vidre.

Esportives

Al nostre centre disposem de muntures especialment dissenyades per a l’esport, homologades i aprovades per les principals federacions esportives. Els nostres professionals t’ajudaran a trobar les ulleres amb les característiques tècniques que millor s’adaptin a les teves necessitats a l’hora de practicar esport.

De protecció

A Òptica Rodrigo t’ajudem a protegir els teus ulls posant al teu abats diversos tipus d’ulleres de seguretat. La majoria de models són ulleres tancades que protegeixen l’ull de qualsevol impacte de partícules, esquitxades de líquids o de les radiacions.

Ocupacionals

Indicades per a les persones que treballen moltes hores davant l’ordinador o utilitzant pantalles. Té dos tipus de graduació que permet veure-hi bé en les distàncies curtes i mitjanes.

De prevenció

Estan dissenyades per alentir la progressió de la miopia. No la frenen ni la redueixen, però si ajuden a controlar-la. La seva funció és enfocar la zona perifèrica de la retina, a més de la zona central, evitant forçar l’ull. No estan indicades per a pacients amb una elevada graduació.